Diagnose, reparatie en onderhoud van alle automerken.
Gespecialiseerd in Mercedes.
Diagnose

Diagnose

Iedereen heeft het wel eens, een geluidje in de auto, dat er eerst niet was. Of het idee dat de motor niet zo lekker draait. Kortom, je vertrouwt het niet meer.

Ik ga voor u op zoek. Met geavanceerde apparatuur waarmee ik uw auto uit kan lezen. Maar ik ga ook gewoon luisteren naar alle geluiden om op die manier de oorzaak te lokaliseren. Na de diagnose overleg ik met u over welke stappen ik ga nemen. Ik wil dat u weer tevreden met uw auto rondrijdt.

Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud

Er zijn veel verschillende auto's. Vaak met moderne techniek en computers. Ik zorg dat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen. Daardoor ben ik altijd in staat uw auto optimaal te onderhouden en in voorkomende gevallen te repareren.

Hierbij grijp ik niet altijd meteen naar nieuwe onderdelen. Ik stem de werkzaamheden af op uw budget. Met een duidelijke uitleg en overleg vooraf. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan!

Aircoservice

Airco service

Een goed werkende airco is in elke auto een genot. Helaas worden deze onderdelen vaak vergeten! Langzaam wordt de werking minder totdat men merkt dat het systeem niet meer werkt. Misschien is het leeg. Of misschien zit er ergens een scheurtje.

Ik controleer uw complete aircosysteem en maak hem weer helemaal in orde. Zo bent u zeker van comfort in de zomer en een prima werking in de winter. Wel zo prettig. En dat alles voor een bijzonder scherpe prijs.